Észre vetted már, hogy milyen elképesztően aranyosak a bébi tobzoskák?

0
5 262 megtekintés
Bébi tobzoska - Kép: BoredPanda
Swing Szerelem Szulák
Nem? Akkor majd most. Azon, hogy nincs hatalmas rajongó táboruk, tulajdonképpen nincs mit csodálkozni, a tobzoskáknak nem túl jó a marketingje, pedig végtelenül aranyos állatok, ráadásul súlyosan veszélyeztetettek, így a megóvásuk is egy fontos feladat.

Hogy miért is olyan aranyosak?

Ezek a tüneményes kis emlősök először is pikkelyeket viselnek, ami nem kifejezetten szokványos ruci egy emlőstől, ám annál menőbb. A szuperpáncélzat amúgy már golyóálló mellényt is ihletett, ráadásul újrahasznosíthatót. Ezen mondjuk annak tudatában nincs is mit csodálkozni, hogy a tobzoksa pikkely az oroszlán harapást is simán bírja és ha horpadás keletkezik egy pikkelyen, az magától helyreáll, csupán csak pár perc és víz kell hozzá. Ilyen cucc kinek ne kellene?

Mindehhez úgy festenek, mint egy megelevenedett Pokémon figura és ha ez még mindig lenne elég, olyan lehengerlően édes pofijuk van, hogy nincs, aki el ne olvadna tőlük.

Ugye, hogy ugye, tiszta tobzoska. A képen balra Sandslash és jobra Sandshrew Pokémon figurák. Amúgy Sandslash a fejlett változata Sandshrewnak – Kép: sonicpokemon.wikia.com

Nincs mit tenni, itt az idő, hogy új kedvenc állatod legyen.

Forrás: boredpanda.com