Ellopták a 93 éves bácsi kutyusát, ez történt, mikor újra találkozhattak

0
591 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Roger LeClair 12 éves csivaváját néhány nappal ezelőtt lopták el a kertjéből. Az idős veterán bácsinak a kutyusa volt a mindene, ezért mindent megpróbált, hogy előkerítse kedvencét, de nem járt sikerrel.

Egy szomszéd kisfiú látta, amint egy nő a kutyust beteszi az autójába, a kérdésre, hogy mit csinál az ebbel csupán annyit felelt, hogy állatorvoshoz viszi. Kilenc napig nyoma sem volt a csivavának, a bácsi szerint ez a pár nap Lola nélkül nagyon nehéz volt, de nem adta fel, bízott benne, hogy öreg kedvence még hazatér. Nagyon aggódott, hiszen az apró eb nem sokkal korábban kezdett egy gyógyszeres kezelést is.

088

A bácsit mindenki ismerte a környéken, gyakran indult sétálni kutyusával, ezért a szomszédok jól ismerték. A helyi újságban is megjelent egy cikk Lola eltűnésével kapcsolatban, az interneten is egyre többen osztották meg a történetet. Aztán megtörtén a csoda: Cynthia Godfrey egy parkban rátalált az elveszett kutyusra.

 

“Tudtam, hogy Lolát látom, a fotón ugyanis a kis nyelve oldalra lógott, éppen ilyen arcot vágott a parkban is,” meséli a nő. Azonnal felhívta a bácsit, aki az örömtől alig tudott szóhoz jutni, annyira meghatotta, hogy kutyája épségben van.

089

A környék annyira megörült, hogy a történet ilyen jól zárult, hogy egy helyi étterem egy kis ünneplést is szervezett a bácsi és Lola tiszteletére!

Forrás: buzzfeed.com