Elhagyták, de ma már újra boldog!

0
9 380 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Electra, a négy éves pitbull-keverék nem kellett a gazdáinak, így leadták egy kaliforniai menhelyen.  A szívszorító videó, ahogy rájön, hogy többet nem mehet haza bejárta a világhálót. De a történet azóta boldog véget ért, örökbefogadták!

Nem Electra az első és sajnos nem is az utolsó kutya akit elhagytak, mert nem kellett. Egyre több ilyen történetet látunk, olvasunk.  Összeszorul az ember szíve, mikor a videót nézi és látja az őszinte fájdalmat a szemében. Nem érti miért, csak azt, hogy már nem kell.

http://www.youtube.com/watch?v=J4kklOJnWvk

„Electra a menhelyek szomorúságát és valóságát testesíti meg. Néha arra eszmélek, hogy szeretném megérteni azokat a gazdikat, akik leadják a menhelyre a kedvencüket. Bár nem szeretnék ítélkezni felettük… De amikor azt a kutyát látod, amelyiket nemrég hoztak be a menhelyre, és büszkén állt gazdája oldalán, pofiján nagy mosollyal… Érthetetlen..– írta Lolys Menchaka állatmentő, aki a videót is készítette, Electra képe alá.

Nagyon hamar kiderült, hogy Electra egy csupaszív, kedves, bújós nagylány, aki minden pillanatért hálás, amit vele töltenek. Napokon belül jelentkezett érte egy család: az anya és 16 éves lánya ígéretet tettek arra, hogy élete végéig vigyázni fognak rá.

„Csodálatos kutyus! Már nem ugyanaz a kutya, akit kihoztunk a menhelyről. Nagyon bújós és kedves, csupán arra vágyik, hogy szeretgessék.”

Legyél nagyon boldog kicsilány! Like!