Elgázolt nyestet mentettek a rendőrlányok a Váci úton

0
806 megtekintés
Swing Szerelem Szulák

Egy szerencsétlenül járt elgázolt nyest érkezett be tegnap a Tüskevár Vad és Egzotikus Állatvédő Alapítványhoz. Később kiderült, hogy két rendőr lány volt a megmentője.

A Tüskevár Vad és Egzotikus Állatvédő Alapítvány így ír az esetről a facebook oldalán.

“Reggel a Váci úton megpróbált átkelni az autók közt, de sajnos nem járt szerencsével. A medencéje eltört, és a feje is sérült. Viszont egy kedves hölgy nem hagyta magára, felvette Őt, dobozba tette, és fuvart intézett Neki hozzánk. Mi pedig nagyon fogunk Rá vigyázni!
Konzervatív úton gyógyulni fog a medence, jelenleg fájdalom csillapítókat kap, és ketrecnyugalomba helyeztük. Én pedig akárhányszor elmegyek Mellette, gyönyörködöm egyet, mert nagyon szép példány.”

Miután az esetről a rendőrség is írt a közösségi oldalán, kiderült, hogy a kisállat, két rendőr lánynak köszönheti az életét.

“A két kedves hölgy pedig Papp Réka és Salamon Tímea KR-es kolléganőink voltak.  Egyikük éppen munkába biciklizett hajnali 5-kor, amikor rátalált a sérült kisállatra. Egy közeli pékségből szerzett egy papírdobozt, és kalandos úton bevitte a munkahelyére. A másik lány pedig elfurikázta a megriadt állatot a Tüskevár Alapítványhoz, ahol most már gyógyító kezekben van. “