Egy nyugdíjasotthon lakói segítenek az árva kiscicákon

0
1 086 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Egy amerikai, Arizona állambeli állatmenhely óriási segítségre szorult. Annyi állatról kell minden nap gondoskodniuk, hogy már alig-alig volt kapacitásuk a nemrégiben hozzájuk került árva cicákra, aki olyan kicsik még, hogy egész napos felügyeletre szorulnának. Ekkor zseniális ötlet pattant ki az állatbarátok fejéből: egy nyugdíjas otthont kerestek fel segítségül.

Először talán furcsának tűnik, de valójában rendkívül jó megoldásra jutottak. Az idősek otthonában a lakók gyakran egyedül érzik magukat, a napi rutinjukban nem találnak kihívást, vagy izgalmat, de ez most megváltozott, hála a kiscicáknak. Hiába szorulnak az idősek is segítségre, a bennük lévő szeretet és gondoskodás miatt szinte önmaguk lelkét is gyógyítják, ha a csöppségekkel foglalkozhatnak.

0255 0256 0254

A gondozók elmondták, hogy amióta a cicák megérkeztek, az időseket szinte kicserélték: folyton mosolyognak és tesznek-vesznek, boldogság tölti meg az egész otthont, arról nem is beszélve, hogy a macskák is megkapják a szükséges ápolást és gondoskodást.

0253 0252 0251 0250

Ha te is meghatódtál, dobj egy lájkot, vagy oszd meg a barátaiddal is!

Forrás: boredpanda.com