Csont és bőr volt a kutyus mikor megtalálták, kész csoda, hogy teljesen felépült

0
407 megtekintés
Swing Szerelem Szulák

Csupán két hónaposan annyi mindenen ment keresztül ez a csöppség, amit egy kutyának sem lenne szabad megtapasztalnia. Az utcán élő eb teljesen lesoványodva, kiéhezve járta a várost, amíg végül a megfelelő kezekbe került.

0152 0154

Az állatmentő csapat azonnal orvoshoz vitte a kutyust, aki még ebben a szörnyű állapotában is lelkesen üdvözölte megmentőit. Kegyetlen sorsa ellenére úgy tűnt, hogy a testével ellentétben a lelke még egészséges. Farkát csóválva, izgatottan szimatolva várta, hogy mi lesz vele, de látszott rajta, hogy biztonságban érzi magát.

0156

Nem csupán alultápláltsága okozott gondot, hiszen bőrét is betegség támadta meg, de mivel a legjobb ellátásban részesült, nemsokára már egészségesen távozott újdonsült gazdáihoz. Időbe telt, mire újra megerősödött és felszedett magára néhány kilót, de a folyamat szépen haladt, a kicsi egyre egészségesebb és életvidámabb lett.

0155 0157

Csodáljuk ezt a kutyát kitartásáért és bátorságáért, és reménykedünk, hogy az állatmentőknek hála egyre több boldog befejezést olvashatunk!

Ha számodra is fontos az állatok védelme, akkor dobj egy lájkot, és oszd meg a barátaiddal is!

Forrás: thedodo.com