Csodával határos módon menekült meg a tűzvészben felejtett malac

0
568 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Az amerikai Tennessee államban pusztító erdőtűz rengeteg család otthonát változtatta porrá. Mikor elterjedt a veszély híre, Rob Holmes azonnal tudta, hogy menekülniük kell.

“Elszabadult a pokol, nem tudtunk az autókkal menekülni, a füst pedig annyira sűrű volt, hogy a 18 hónapos fiúnknak már a légzés is nehezére esett. Pánikba estünk, nem gondolkodtunk…”

0167 0168

A férfi lánya könnyekben tört ki, ekkor realizálták a szülők, hogy a házimalacként tartott kedvencükről megfeledkeztek. De már túl késő volt visszamenni. Másnap reggel érkezett egy hívás a szomszédtól, aki megerősítette a lehető legrosszabb hírt: porig égett az otthonuk.

0169

A család visszament a helyszínre, és nem hittek a szemüknek. Az eddig felépített otthonuk a semmivvel lett egyenlő, ám ekkor valamit észrevettek a hamuban. Charles, a malac volt az, futva szaladtak hozzá. Az okos állat belefúrta magát a sárba, hogy elkerülje őt a tűz, így néhány könnyebb sérüléssel megúszta az esetet.

0170 0171 0172

Most egy állatkórházban piheni ki a fáradalmait, családja pedig minden áldott nap meglátogatja a csodamalacot.

 

Charles the PigThe Holmes Family thought they lost everything in the wildfires, but one thing survived.

Their pet pig, Charles.

I still can’t believe this pig was able to fight off the heat of the flames around him. Charles’ tale is one of heartbreak, survival and joy in the darkest of times.

FULL VIDEO: http://on.wbir.com/2fZcZ49

Közzétette: Louis Fernandez WBIR – 2016. december 2.

 

Forrás: boredpanda.com