Borzasztó: Bántalmazta és a szemetesbe dobta kölyökkutyáját egy férfi Komlón

0
1 859 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Állatkínzás miatt nyomoz a rendőrség egy komlói férfi ellen, aki bántalmazta kölyökkutyáját, majd az állatot egy szemetes konténerbe dobta – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.hu-n. Szerencsére, a kiskutya ma már sokkal jobban van, hála a Komlói Állatvédő Egyesületnek. 

A 69 éves gyanúsítottat szerdán fogták el, kihallgatásakor elismerte a bűncselekmény elkövetését – írták a rendőrségi honlapon. Az állatnak fej- és szemsérülést okozó férfi tettét azzal indokolta, hogy – annak viselkedése miatt – nagyon mérges lett a kutyára (- hogy mi?!).

És ilyen van! Talán a legelborzasztóbb az egészben az, amikor szembesülünk vele, hogy ilyen, márpedig folyamatosan történik.

Maci Vali jobban van

A kisutya, aki a Komlói Állatvédő Egyesület gondozásába került, miután a bejelentésre azonnal rohantak érte, majd az állatorvoshoz is, a Maci Vali nevet kapta a keresztségben és jelenleg sokkal jobban van, hála a segítő kezeknek. Bár nem sokon múlt, napokig ment érte a drukk, de sikerült és még a szeme is megmaradt.

Ha teljesen felépül, reméljük hamar rátalál az örökgazdi.

Valika friss, pár napos fotója: