Bejárati ajtó előtt bunyózó medvebocsok – videó

0
196 megtekintés
Kép: wivb.com
Swing Szerelem Szulák
A teljes biztonságérzet miatt bekamerázott bejárati ajtóknak is meg van az előnye és most nem a védelemre céloztunk. Ezek a kamerák egyre többször örökítenek meg jeleneteket abból, amikor a vadon kicsit benéz az ajtón. A napokban a netre felkerült videón épp két medvebocs bunyózik boldogan, miközben anyjuk nyugodtan vizsgálat alá veszi a környéket. 

A kaliforniai South Lake Tahoe-ban élő Pedro Rosas múlt hét szombat este éppen otthon volt feleségével és három gyermekével, amikor különös zajra lettek figyelmesek. A férfi attól tartott, hogy betörők ólálkodnak a háznál, ezért gyorsan ellenőrizte, mit rögzít éppen a biztonsági kamera – írja a 24.hu.

Őszinte meglepetésére két bocsot látott a kameraképen, amint lelkesen játszanak a bejárati ajtó előtt.

Természetesen medve mama is megjelent, miután megvizsgálta az előkert számára érdekes részét és kicsit megakasztva a játékot átgázolt csemetéin. A kicsik nem zavartatták magukat, de mielőtt tovább álltak volna, azért az egyikük megnézte, hátha nyitva az ajtó.

A tulajdonos szerint nem ritka, hogy medvét látnak a házuknál, elvégre elég közel laknak a hegyekhez, de azért a bejárati ajtó előtt eleddig még nem futottak össze velük.

Via