Barnamedvét láttak Jósvafőnél – videó

0
1 823 megtekintés
Képünk illusztráció - Kép: Pixabay
Swing Szerelem Szulák
Úgy tűnik idén sem maradunk medve nélkül, legalábbis az Aggteleki Nemzeti Park biztos nem – derül ki a nemzeti park hivatalos közösségi oldalán posztolt bejegyzésből.

Kirándulók fedezték fel a videón látható fiatal medvét, aki magányosan bóklászott az erdőben Jósvafő település közelében. Az, hogy hogy került oda, az még kérdéses, de 2017 év őszén megjelent egy anyamedve a bocsával a térségben, akiket később is láttak. Így elképzelhető, hogy van összefüggés a tavalyi megfigyelés, és a mostani előfordulás között.

Újabb barnamedve előfordulás az ANP területén

Az idén már biztos nem maradunk medve nélkül! – újabb barnamedve előfordulás az ANP területén…2018. március 31. – JósvafőKirándulók fedezték fel videón láthatható fiatal medvét, aki magányosan bóklászott az erdőben Jósvafő település közelében. Kis szerencsével és lélekjelenléttel sikerült megörökíteni a találkozást.Az hogy hogy került oda, az még. kérdéses, de 2017 év őszén megjelent egy anyamedve a bocsával a térségben, akiket később is láttak… Hogy van-e összefüggés a tavalyi megfigyelés, és a mostani előfordulás között az még nyitott kérdés, de nagy a valószínűsége annak hogy igen…

Közzétette: Aggteleki Nemzeti Park – 2018. április 1.