Amikor egy karvaly úgy dönt, hogy idén ő is karácsonyfadísz lesz

0
1 139 megtekintés
Mentés közben a karvaly, aki karácsonyfadísznek álcázta magát - Kép: BBC
Swing Szerelem Szulák
Lassan semmi meglepő nem lesz abban, hogy a vadállatok beugranak kicsit üdülgetni a karácsonyfánkra. Nem is annyira rég egy baglyot sikerült fástul New York-ba vinni, a Rockefeller Center fenyőfájának ágai közül mentették ki, kicsit azért kilóg a sorból, de december elején egy koala gondolta úgy, hogy nincs is jobb mint egy család karocsfadíszének lenni egy műfenyőn. Most pedig egy karvaly röppent be egy skót családhoz és a feldíszített fán figyelte az idő múlását. 

Karvalyunk a skóciai Ellonban röppent be egy házba és álcázta magát dísznek a fán. A madár állítólag akkor érkezett, amikor az ott lakó Louise Anderson kiengedte a kutyákat, majd több mint fél órát gubbasztott bent a feldíszített karácsonyfán – írta meg az NLC a BBC nyomán.

Először a rendőrség érkezett meg a helyszínre, ők pedig jobbnak látták, ha kihívják az állatvédőket, ami nem csoda, tekintettel az életveszélyes karmokra és a csőrre, amivel a ragadozó karácsonyfadísz fel volt szerelve. A New Arc munkatársainak sikerült is elfognia a madarat, és mivel úgy tűnt, hogy nincs semmi baja, el is engedték.

Ez is érdekelhet:

Ilyen amikor a koala karácsonyfadísznek képzeli magát

Elengedték a Rockefeller Center karácsonyfáján megbújt kis baglyot