Amikor arra ébredsz, hogy egy róka alszik a macskád ágyában

0
16 826 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Meloney Blazye, egy reggel, különös dologra ébredt londoni lakásában. Amikor lesétált az emeletről, hogy a konyhán keresztül eljusson a fürdőbe fogat mosni, hatalmas füleket látott tükröződni a konyhaszekrényben, amik egyértelműen nem a macskájához tartoztak. Mikor megfordult, hogy megnézze mi az, azzal szembesült, hogy egy róka fekszik, halálos nyugalommal, a macskája ágyában.

„Az már első pillantásra is teljesen világos volt, hogy amit látok, az nem a macskám. Annak a bizonyos valaminek túl nagyok voltak a fülei.”

Mint kiderült, a róka, a véletlenül nyitva hagyott ablakon surrant be, amin hajnalban George, Meloney macskája távozott a kertbe kicsit sétálni. Miután körbenézett, kényelmesen elhevert a macska puha ágyban. Amikor George végül visszatért, hatalmas fújás kíséretében próbálta kitessékelni az ágyából a betolakodót, de a róka rá se hederített a cicusra és nyugodtan heverészett tovább.

“Nagyon szelíd volt, nem akart elmenni. Ránéztem, ő pedig rám, egyáltalán nem félt tőlem. Sőt, úgy viselkedett, mint aki évek óta a család tagja és nem érti mi ez a felhajtás körülötte.” 

Végül, Meloney kitessékelte a rókát a nyitott ablakon, mielőtt cicája teljesen kétségbe esik. Szerinte, ha nem csukja be utána azonnal az ablakot, a róka egy szempillantás alatt megint a lakásban termett volna.

Forrás: BoredPanda