Adj nevet a nyíregyházi kiselefántnak

0
483 megtekintés
A nyíregyházi kis hölgy - Kép: Nyíregyházi Állatpark - sostozoo
Swing Szerelem Szulák
Már lassan három hónapos a Nyíregyházi Állatpark afrikai kiselefántja, akinek most az állatkert látogatói találhatnak nevet. Az Állatpark Facebook-oldalán keres névadókat az idén júniusban született kis hölgynek. 

A bohókásan mozgó kis ormányos igazi különlegesség, hiszen az országban csak itt látható afrikai elefántborjú, Ő a 4. tagja az elefánt csapatnak.

Az elefántcsalád tagjai: Kitó, a 3 éves báty, aki szintén itt született, Kwanza a 19 éves anya állat, Buba a fogadott nagynéni és a nemrég született kislány (az apa állat már az Európai Fajmegőrzési Program keretében Bázelbe költözött).

A 1.5 hônapos kis elefántunknak, a 3 éves bátyja a legjobb játszótársa. ?

Közzétette: Nyíregyházi Állatpark – 2018. augusztus 17., péntek

Aki szeretne nevet adni és ezzel részt venni a játékban, annak nincs más dolga, mint az eredeti Facebook poszt alá írni a név javaslatotokat és megosztani a játék felhívást.

A Nyíregyházi Állatpark elefánt gondozói, a szeptember 9-ig beérkezett névjavaslatokból fogják kiválasztani a számukra legszimpatikusabbat. A névadó játékban részt vevők sorsoláson vesznek részt szeptember 10-én s belépőjegyet nyerhetnek az Állatparkba.

JÁTÉK!-JÁTÉK! Keresztszülő kerestetik!Adj nevet a kis afrikai elefántnak. Az országban csak itt látható afrikai…

Közzétette: Nyíregyházi Állatpark – 2018. augusztus 28., kedd