A legnagyobb forróságban is az autóba zárva, víz nélkül tartják ezt a szerencsétlen kutyát

0
269 megtekintés
Swing Szerelem Szulák

A Szeretlek Magyarország cikkéből értesültünk a felháborító esetről. A megdöbbentő történetről egy igazi állatbarát, Tóth Gergely írt Facebook oldalán.

“Szeretnék veletek megosztani egy hihetetlen esetet a kánikula apropóján: Frangepán utcában találtuk ezt az autót, aminek a csomagtartójába bezárva lihegett őrült módon egy körülbelül 40 kilós kutya. Ablak ujjnyira lehúzva és ennyi. Akkor körülbelül két órája volt az autóban, mert fél hat – hat körül ment el az autó tulaja. A csomagtartó el volt szeparálva a hátsó ülésektől, így annyi hely volt, hogy épp felülni tudott, fordulni vagy mozogni már nem, víz NEM volt a kocsiban!!

Kihívtuk a rendőrséget. Fél óra után nem jöttek, így leintettünk egyet. A rendőr megnézte ès azt mondta ez így rendben van, az ablak le van húzva…(csatoltam képet róla). Különben is ha hozzányúlok a kocsihoz engem visznek be… A rendszám alapján felhívták a nőt, aki lejött és az anyánkba elküldött, hogy mi mit képzelünk, a kutya minden éjjel így alszik és minden nap így van bezárva és neki ez így jó!!

asp_620_11774706_10203012406910911_1884920064_n

Itt jegyezném meg h ekkor este nyolc volt, körülbelül 32 fok még mindig, isten tudja mekkora páratartalommal. Amikor azt mondtuk h ez állatkínzás, akkor azt üvöltötte, idézem: “a kutyának akkor lesz joga, ha majd leírja egy papírra”… “a kutya ebben az autóban él és maguk takarodjanak a saját dolgukra”Ezek után lefényképezett engem és a feleségem, és megfenyegetett, hogy vigyázzunk magunkra. A rendőrök egy szót sem szóltak.

Elképesztő és felháborító, hogy fényes nappal lehet állatot kínozni minden következmény nélkül és az átlag ember, mint én, SEMMIT nem tehet, sőt meg is fenyegettek, illetve ha az autóhoz nyúlok bevisznek, meghurcolnak. Amerikában szerintem a nő töltötte volna benn az éjszakát. Magyarország én így szeretlek!!!

Osszátok kérlek minél többen és mindenhova! Köszi!”

Ha szerinted is felháborító a történet, és számodra is fontos az állatok védelme, oszd meg ezt a cikket másokkal is!