A koronavírus járvány ideje alatt, ezek a kisállat rendelők vannak nyitva

0
564 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Online elérhető, folyamatosan frissülő weboldal indult civil kezdeményezésre a koronavírus járvány idején nyitva tartó kisállat praxisokról. Mikor forduljunk sürgősen állatorvoshoz?

Melyik állatorvosi rendelő van nyitva?

A jelenlegi változó helyzetben különösen fontos, hogy mielőtt állatorvoshoz indulnának a gazdák kedvencükkel, minden esetben ellenőrizzék annak elérhetőségét.

www.covidvet.hu linken elérhető honlapon bármelyik kisállatrendelő közzéteheti elérhetőségét, aktuális nyitva tartását, valamint, amennyiben rendelkezik kórházi ellátási lehetőséggel, annak aznapi szabad kapacitását. A weboldal szerkesztői naponta, az esti órákban, frissítik az adatokat.

A jelenlegi járványhelyzet az állatorvosi beavatkozást igénylő eseteknél sokszor kihívás elé állítja a gazdákat, így az oldal hatékony és hathatós segítséget jelent minden kedvtelésből kisállatot tartó gazda számára. A mindennapokat érintő rendszeres változások közepette különösen fontos, hogy a gazdák közvetlenül az állatorvoshoz indulás előtt is meggyőződjenek a kiválasztott rendelő elérhetőségéről.

Forrás: háziállat