A baba békésen ül és szerencsére nem is tudja mit csinál az oroszlán a háta mögött

0
9 454 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
A kilenc hónapos Levi Poor kedvencei az oroszlánok, így anyukája rendszeresen elviszi az állatkertbe, hogy nézhesse a nagymacskákat. Épp az oroszlánkifutó üvegfala előtt ült a csöppség, mikor anyukája a a vírusosan terjedő felvételt készítette.

Levi a felvételen nem befele figyel, hanem az anyukájára, aki eközben filmezte le az oroszlánt, ahogy az mancsaival nekiáll kaparni az üveget Levi háta mögött, majd megunja és tovább áll, a többi látogató nagy derültségére.

A kicsi egyáltalán nem veszi észre mi folyik a háta mögött, talán emiatt is terjed a videó szinte vírusosan a neten, már több mint 47 ezren látták. Az anyuka szerint is nagyon mókás a jelent és megjegyezte, hogy az oroszlán reakciója fényében külön vicces, hogy a kicsi hároméves bátyját, aki szintén rajong az oroszlánokért, Leonak hívják.

Az emberek nem tudják eldönteni, hogy a videó vicces vagy ijesztő-e inkább. Egyikük azt írta: “Ez vicces, aranyos és ijesztő egy időben.” Egy másik kommentelő szerint: “A legvadabb dolog valaha láttam!”

Mindenesetre Levi lemaradt a támadó jellegű megmozdulásról, így töretlenül imádhatja tovább kedvenceit.

Forrás: mirror