8 hónapja várja halott gazdáját a kórház előtt ez a hűséges kutyus

0
7 903 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Ez a kutyus bizonyítja, hogy a hűség nem ismer határokat egy kutya-gazdi kapcsolatban. Negão gazdája, egy hajléktalan férfi 8 hónappal ezelőtt került a brazíliai Santa Catarinában működő Ruth Cardoso Kórházba. Sajnos a férfi elhunyt, de kutyája nem hajlandó elfogadni ezt a tényt, ezért azóta várja a kórház előtt, hogy szeretett gazdája kisétáljon az ajtón.

Gazdáját súlyos betegséggel szállították be a kórházba, a kutyus is elkísérte, de a férfit sajnos már nem tudták megmenteni. Ez idő alatt az eb a kórház előtt várakozott türelmesen, nem értette, hogy gazdája miért nem jön már. A hónapok csak teltek, Negão pedig tapodtat sem mozdult a kórház területéről.

Több család is megpróbálta örökbe fogadni, de az eb vagy elszökött, vagy pedig keserves sírással jelezte, hogy vissza akar menni a kórházhoz.

04

Szerencsére a kórházi dolgozók szívükön viselik a hűséges kutyus sorsát, ezért gondoskodnak róla, ahogy csak tudnak. A nővérek minden nap etetik, friss vizet adnak neki és a szeretgetés sem maradhat el, így Negão sosem érzi magát egyedül.

“Addig marad, amíg csak szeretne,” mondta Giselle Bianchit, a kórház egyik alkalmazottja. “Bármeddig is lesz itt, mi mindig vigyázni fogunk rá.”

06 07

Tényleg minden törődést megkap, amit csak egy eb kívánhat, állatorvos is rendszeresen vizsgálja, több oltást is kapott már, sőt, még a fürdetést sem úszhatja meg, erre is gondot fordítanak az ápolók.

Forrás: mashable.com
Fotók: Barreiros RÁDIO Facebook