Megtalálta új helyét Magyarország egyetlen autós safari és élményparkja

0
1 514 megtekintés
Swing Szerelem Szulák

Magyarország egyetlen autós safari és élményparkja különleges programot kínál az ide  látogató gyermekeknek és felnőtteknek. A Richter Safari Park Nagykőrösön találta meg új helyét. A Magyar Nemzeti Cirkusz és más cirkuszok munkájából kivont vadállatok szép, hozzájuk méltó környezetben töltik megérdemelt pihenésüket a nemzetközi állatvédelmi irányelveknek megfelelően.

2020-ban nyitotta meg kapuit Magyarország első és egyetlen autós safariparkja Szadán, amely szinte rögtön hatalmas népszerűségre tett szert. Ifj. Richter József nagy álma vált valóra ezzel a parkkal. A látogatók többsége újra visszatért ide, hogy ismét átéljék a park területén szabadon élő állataink nyújtotta egyedülálló élményt. A park hamar kinőtte magát, ezért új helyszínt kellett keresniük.

Egy év kihagyás után új helyre költözötek, hogy az eddiginél lényegesen nagyobb helyen, sokkal szebb környezetben, az állatoknak még nagyobb kifutókat biztosítva egész napos kikapcsolódássá nője ki magát a park.

Körültekintő keresést követően Nagykőrösre esett a választásunk. A park kedvező elhelyezkedése miatt könnyen megközelíthető. Budapestről autóval kevesebb, mint egy óra alatt elérhető, de az ország minden szegletéről hamar el lehet hozzánk jutni. -írják oldalukon

A hatalmas területnek köszönhetően az autós safari mellet rengeteg egyéb programmal várják az ide látogatókat. A vendégek a harminc méteres óriáskerékről, a Safari Eye-ról a magasból csodálhatják meg az eléjük terülő látványt; az állatsimogatóban pedig az autóból kiszállva közvetlen közelről lehet megnézni vagy akár megsimogatni az állatokat. Emellett a cirkuszi sátorban artistáink színvonalas műsorszámokkal szórakoztatják a nagyérdeműt, a szabadban pedig elefánt tréningeket is láthatnak. A sok érdekes program és látnivaló után egy kellemes sétára is lehetőség van a területet körülölelő tó partján. A gyerekeknek kialakítottak egy játszóteret, a büfében pedig hideg, meleg ételek és italokat szolgálnak fel.

Forrás: safaripark.hu

Képek : safaripark.hu