6 méter mély gödörből mentettek ki egy kutyát a tűzoltók – videó

0
251 megtekintés
A mentésre várva - Kép: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Swing Szerelem Szulák
Egy hat méter mély gödörbe esett egy két év körüli kutya a XI. kerületi Vahót utcában vasárnap délelőtt. A kutya mentéséhez a fővárosi tűzoltókat riasztották. Mentőkötél segítségével emelték ki a mélyből a négylábút, az ijedtségen kívül nem esett baja.

Mint a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Facebook-posztjából kiderül, a mentés első lépéseként a tűzoltók az erősen omladozó gödör falát támasztották meg tűzoltó létrákkal és speciális eszközökkel. Miután a biztosítás megtörtént, mentőkötél segítségével a keresőkutyás szolgálat tűzoltói emelték ki a megriadt négylábút a gödörből, majd átadták a gazdájának.

Kutyamentés a fővárosban

Egy hat méter mély gödörbe esett egy két év körüli kutya a XI. kerületi Vahót utcában vasárnap délelőtt. A kutya mentéséhez a fővárosi tűzoltókat riasztották. A mentés első lépéseként a tűzoltók az erősen omladozó gödör falát támasztották meg tűzoltó létrákkal és speciális eszközökkel. Miután a biztosítás megtörtént, mentőkötél segítségével a keresőkutyás szolgálat tűzoltói emelték ki a megriadt négylábút a gödörből, majd átadták a kutyát a gazdájának. A szerencsétlenül járt ebnek az ijedtségen kívül nem esett baja.Fotó: Schultz László tűzoltó főtörzsőrmester

Közzétette: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság – 2018. augusztus 19., vasárnap

A szerencsétlenül járt ebnek az ijedtségen kívül hál’istennek semmi baja nem esett.