30 tetoválás ötlet macskaőrülteknek

0
17 535 megtekintés
Kép: gravetics.com
Swing Szerelem Szulák
A macskákat évezredek óta titok és misztérium lengi körül. Lehet őket szeretni vagy éppen nem, de az biztos, hogy szépségesek, rejtélyesek, isteniek, önzők, egoisták, hedonisták és persze pihe-puhák. Ennek okán talán nem meglepő, hogy tetoválásként is igen népszerű állatok, van aki a független egyéniség szimbólumaként varratja magára őket, és persze van, aki saját kedvencét szeretné viselni az öröklétig például.

Az mindenesetre biztos, hogy a minta variációk tárháza nagyjából a végtelenhez közelít, ráadásul, ha tetoválásra adjuk a fejünket még a témán belül is várnak minket a különböző tetováló stílusok, témakörök (fekete-szürke, realisztikus, flora & fauna, old school, blackwork vagy épp a watercolor).

Ember legyen a talpán, aki hirtelen tudja mit is akar ekkora választék között. Éppen ezért mindig jó inspirálódni, plusz egy jó tetoválást megnézni, mindig élvezet. Ha pedig nem vagy a tetoválások nagy rajongója, de a macskáké igen, ezek között a minták között biztos találsz olyat, ami egy pillanatra a tetoválás csábító tűje mellé helyezi a voksodat.

Képek forrása: gravetics.com, piercemeup.com, Pinterest, pawsplanet.me