10 megható fotó, ami láttán úgy érzed, hogy van még remény

0
11 076 megtekintés
Hátsó lábaikra lebénult kutyusok, akik őszinte örömmel élvezik a játékot
Swing Szerelem Szulák
Nap mint nap szembesülünk a világ borzalmaival, az emberi nemtörődömséggel és kegyetlenséggel. Ez minden jóérzésű embert felháborodással, dühvel és szomorúsággal tölt el. Akkor a leginkább megrázó, ha olyan védtelen lényekről van szó, mint a gyerekek és az állatok. Pontosan ezért, amikor szembejön velünk valami jó – mint ezeken a felvételeken is – akkor mindig felcsillan a remény, hogy nem veszett ki minden szerethető ebből a világból. 

1. Egy csapat fiatal, akik megmentették az árvízkárosult szamarat, aki a kimentése után egyszerűen nem tudta abbahagyni a mosolygást.

2. A tűzoltó, aki csak azért ment vissza az égő házba, hogy kimentse az idős asszony macskáját.

3. Egy kisfiú, aki az életét kockáztatta az árvízben ragadt őzikéért.

4. Egy állatorvosi rendelő munkatársai “sínbe rakták” a hozzájuk behozott madárka törött lábait.

5. Egy amerikai általános iskola diákjai szabadidejükben a helyi állatmenhelyen felolvasnak és játszanak kicsit a gazdira váró, szomorú állatokkal.

6. Egy idős férfi, aki mindennap kerekesszékbe rakja és körbetolja a környéken mozgássérült kutyáját.

7. Naoto Matsumura, aki csak azért maradt az atomkatasztrófa közvetlen közelében, hogy enni és inni adjon a környéken ragadt, megbetegedett állatoknak.

8. Egy hajléktalan, aki a téli hidegben, a kutyáját takarja be, nem magát.

9. A férfi, aki mindennap megmártózott a helyi folyóban a kutyájával, mert a hideg víz segített enyhíteni beteg barátja fájdalmait.

 

Forrás: liked.hu