Zokni tette boldoggá a menhelyről mentett öreg mopszot

0
28 036 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Úgy tűnik, néha a leglehetetlenebbnek tűnő apróságok is képesek arra, hogy egy kutyus napját bearanyozzák! Leia esetében két pár zokni gondoskodott a boldogságról! Az idős ebet két éve mentették meg, azóta élvezi nyugodt, szeretettel teli új életét gazdája oldalán. Egy nap azonban drasztikus változás érte új lakhelyét… gazdái ugyanis egy felújítás keretében lecserélték a parkettát!

Talán egy gazdi sem gondolná, hogy egy ilyen ártatlannak tűnő lépés milyen hatással lehet a rutinhoz és kényelemhez szokott öregedő ebek életében, Leia is megsínylette a dolgot. Az új padlón a kutyus folyamatosan csúszkált és megbotlott, a gazdái pedig attól tartottak, összetöri magát, ezért próbálták megoldani a helyzetet.

03 04

Csak kíváncsiságból próbáltattak fel vele egy pár gyerekméretű zoknit, legnagyobb meglepetésükre az ebnek tetszett a dolog: nemcsak melegítette tappancsait, de attól is megóvta, hogy megcsússzon. Azóta már egész kis kollekciója van a színes zoknikból, amiket egyszerűen imád! Hát nem aranyos?

05 07 06

Forrás: boredpanda.com