Zenével és öleléssel nyugtatta az altatásból ébredő rémült kutyust ez az állatorvos

0
4 697 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
A Baltimore Animal Rescue Care Shelter nem először tesz tanúbizonyságot arról, hogy az egyik legjobb állatkórház az egész világon. Itt a dolgozók olyan empátiával kezelik a kedvenceket, amelyekről a gazdik még csak álmodni sem mertek.

Emlékeztek még arra, mikor egy állatorvos karjaiban ringatta az altatásból ébredő rémült kutyust? Ez az eset is itt történt néhány hónappal ezelőtt. A mostani felvételen Sokka, a 8 éves nőstény labrador látható, aki szintén fájdalmas operáción esett túl. Az egyik orvos nem hagyta, hogy egyedül essen át a nehezén, ezért nyugtató zenét játszott le a telefonjáról, majd odabújt a betakart, rémült kutyushoz. Emberségből jeles.

 

You might remember BARCS Veterinary Technician Dennis M., whose video captured the hearts of millions when he rocked a scared puppy after anesthesia began to wear off. One of his fellow vet techs caught him again yesterday holding on tight to a much larger dog, Sokka, who was feeling the weird after effects of anesthesia. Sokka had emergency surgery to save her life right at our shelter. Because her case was so severe, we knew she wouldn’t make it to an ER vet. We’ll share Sokka’s full story a little later today—as of right now she is still alive but very critical. For now watch Dennis hold tight to a big Labrador Retriever who had a very, very scary day.

Közzétette: BARCS Animal Shelter – 2016. április 12.

 

Ha te is meghatódtál a videón, dobj egy lájkot, vagy oszd meg a barátaiddal is!