Vízbe ugrott a férfi, hogy megmentsen egy 180 kilogrammos medvét

0
317 megtekintés
Swing Szerelem Szulák

A történet az Egyesült Államokban játszódott le, ahol a medvék bizony gyakran merészkednek az emberek lakta területekre is. Egy kuka csalogatta ki az erdőből az egyik jószágot, a házban lakók pedig azonnal értesítették a helyi állatmentőket. Amint kiérkeztek altatólövedékkel próbálták elkábítani az állatot, hogy biztonságban visszaszállíthassák a vadonba. A medve közben útnak indult, az altatólövedék ugyanis valamiért lassabban kezdett hatni.

049 050 051

A medve a közeli parthoz sétált, ahol a vízbe gázolt. Az izmai azonban fokozatosan ernyedni kezdtek, már alig maradt ereje, egyedül képtelen volt kimászni a partra. Ekkor döntött úgy az egyik állatvédő, hogy megmenti a medvét, még akkor is, ha ezzel a saját testi épségét kockáztatja.

052 053 054

Adam Warwick a medve után gázolt a vízben, hogy megmentse életét. A 180 kilogrammos állat kábán merült a víz alá, a férfi azonban fejét a víz fölött tartotta, hogy meg ne fulladjon. Minden erejét össze kellett szednie ehhez a mutatványhoz, de szerencsére a segítség már úton volt.

055 056 057

Normál esetben nem valószínű, hogy bári túlélné a találkozást egy ekkora medvével, de Warwick célja az volt, hogy megmentsen egy ártatlan életet. A medve és a férfi is sértetlenül megúszta a kalandot. Az állatot visszavitték az erdőbe, ahol békében élhetett tovább.

Forrás: thedodo.com