Visszavonul Brúnó százados, az ország leglustább tűzoltója

0
1 814 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
A salgótarjáni tűzoltóságon nevelkedett Brúnó százados, a lustaság bajnokává kikiáltott tűzoltókutya már új szolgálati helyen látja el feladatait. Idén májusban a hetedik kutyaévét töltő tiszteletbeli százados emberi életkorban már ötven évesnek számít. Korára és egészségügyi állapotára tekintettel júniustól új szolgálati helyen, nyugodtabb környezetben látja el feladatait – írja a katasztrofavedelem.hu.

Brónó százados, aki a legkiemelkedőbb tűzoltó napozásban és heverészésben, 2013. május 10-én született Egerben, és még abban az évben megérkezett a salgótarjáni laktanyába az állomány nagy örömére. Nem sokkal később rangot is szerzett, elsőtiszt lett. Az évek során századossá fejlődött s azóta is büszkén és hűen szolgált. Legfontosabb feladata a laktanya őrzése volt, de talán nem lep meg senkit, hogy a tűzoltóság legnépszerűbb tagja is volt egyben, még szerencse, hogy a pózolásba is kiemelkedően teljesített.

Brúnó százados

Az elmúlt hét évben Brúnó nagy örömmel fogadta a laktanyába érkezőket és élvezte a simogatásokat, dögönyözéseket. Szolgálati ideje alatt nagyon sok tűzoltóval mély barátságot kötött és mindenkit szeretett.

Brúnó visszavonulása után sem szakad el a tűzoltóság kötelékéből, hiszen egyik kollégájuk vette magához. A nyugalomba vonult százados remekül érzi magát új otthonában, ahol már új barátot is talált magának, ráadásul a napozáson és heverészésen túl élvezi a folyamatos kényeztetést és lelkesen tömheti imádott hasát is.

Boldog nyugdíjas éveket Brúnó százados!