Visszakapta Elzát Pullai Béla, a Kecskeméti Vadaskert volt igazgatója

1
1 052 megtekintés
Swing Szerelem Szulák

Korábban hírt adtunk róla, hogy Pullai Béla – miután leváltották igazgatói posztjáról, – nem mehetett be szeretett oroszlánjához, csak a kinti kifutójában, kerítésen keresztül találkozhatott vele. Mivel az állaton a depresszió első jelei mutatkoztak, valamint a közvélemény is nehezményezte az elszakítást, az állatkert új igazgatósága engedett, és beleegyezett, hogy Pullai Béla zavartalanul tarthatja a kapcsolatot Elzával, úgy ahogyan eddig. A volt igazgató Facebook-profilján köszönte meg a támogatást.

“Kedves barátaim, tisztelt támogatóim!

Nagy nap a mai, mert ma délelőtt aláírtam egy megállapodást a Vadaskerttel, hogy újra látogathatom kicsim Elzát a belső helyen “jószolgálati konzultánsként” heti két alkalommal. Mindezt két dolognak köszönhetem egyrészt az Önök segítségének, vélemény nyilvánításának, mellém állásának, másrészt a kuratórium elnökének Dr. Brúszel László Úr jóindulatának amelyek miatt létrejöhetett ez a megállapodás.

Mindenkinek szívből köszönöm a segítséget és az igazi örömöt amelyet ma átélt Elza amikor zavartalanul találkoztunk. Érdemes volt bízni a közvélemény erejében az állatszerető emberek hozzáállásában. Én nem akarok már igazgató lenni a kecskeméti Vadaskertben az élet más utat jelölt ki számomra. Kívánom, hogy fejlődjön szépüljön ez a kert hiszen én is ezért dolgoztam, és sok sikert kívánok nekik. A lényeg hogy egy gyönyörű három éves oroszlán ma nyugalommal és békében fekszik le.

Még egyszer mindenkinek köszönöm a segítséget és kitartást.”

Fotó: baon.hu

1 hozzászólás

Comments are closed.