Visszaadja az emberiségbe vetett hitünket a kisfiú, aki a segítség megérkezéséig virrasztott az elgázolt kutyusnál

0
16 048 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
A háború sújtotta Szíriából menekült kisfiú, Hüseyin el-Hasan volt az, aki ma megmutatta, hogy érdemes még hinni az emberiségben. Új otthonában, a törökországi Kilisben lett szemtanúja annak, ahogy egy kóbor kutyát elgázol egy autó.

A sofőr nem állt meg, de a kisfiú azonnal odaszaladt segíteni. Elvitte a forgalmas útról az állatot, majd – bár családja fűtés nélkül vészeli át a telet – hazaszaladt egy takaróért, hogy betakargassa az ebet. A felnőttek telefonon kértek segítséget az egyik helyi állatmentő szervezettől, amíg ők ki nem érkeztek, Hüseyin nem tágított a kutya mellől.

Hiába tettek meg mindent, a kutyus sajnos már nem érte meg a másnapot. Az állatorvosnál kiderült, hogy a sérülései olyan súlyosak, voltak, hogy sosem épülhetett volna fel. Belső vérzés okozta a vesztét.

A kisfiú nehezen viselte a történteket, hiszen imádja az állatokat, de szerencsére a kedvessége nem maradt figyelmen kívül. A város polgármestere, Cuma Özdemir személyesen látogatta meg a hős fiút.

A férfi szerint egyeseknek talán apróságnak tűnik ez a hatalmas tett, de nem szabad félvállról venni, hiszen pontosan az ilyen cselekedektől lesz jobb a világ.

Ha te is meghatódtál, dobj egy lájkot, vagy oszd meg a barátaiddal is!

Forrás: boredpanda.com