Vírusjárvány alatt locsolkodjunk otthonról – Meglocsollapp

0
673 megtekintés
Kép: meglocsollapp
Swing Szerelem Szulák
“Play áruházban/AppStore-ban jártam, locsoló appot láttam. Otthon kéne maradni, de hogy lehet így locsolni?” A választ a Next Leap csapata szállítja nekünk, az általuk fejlesztett Meglocsollapp applikációval. Az első verzió még 2017-ben debütált  és nagy sikert aratott, a parfümmel való locsolkodás hátrányos velejáróit szerette volna elsősorban kiváltani egy digitalizált megoldással. Az idei húsvét azonban más, rendhagyó igényeket támasztott, és erre reagált most a fejlesztő csapat a Meglocsollapp frissített, második kiadásában.

A Next Leap-esek abban hisznek, hogy az otthonmaradással nagymértékben csökkenthető a vírusfertőzés által okozott társadalmi katasztrófa esélye, ezért úgy alakították át az alkalmazást, hogy az képes legyen a lehető legteljesebb mértékben kiváltani, a hagyományos, személyes megjelenést igénylő locsolást.

TávLocsolás és TávTojás

Kép: meglocsollapp

Úgy szép a hagyomány, ha mindkét szereplő gyakorolhatja szokásait. Ezért, a frissített alkalmazás célközönségét is kiterjesztették, így nem csak a locsolókra, hanem a locsoltakra is gondoltak. A fiúk a “hagyományos” értelemben meglocsolhatják a lányokat, ők pedig cserébe a szokásos tojás mellé egyedi vagy előre gyártott megköszönések közül választhatnak, amit aztán meg is oszthatnak kedvenc online felületeiken.

Társadalmi szerepvállalás

Ha nagy a baj, akkor kell igazán segíteni. Éppen ezért döntöttek a fejlesztők amellett, hogy a kibővített kínálathoz, idén az összes elérhető mondókát, parfüm típust, tojás típust, és megköszönést ingyenesen elérhetővé teszik. Mindezt azért, hogy minél több emberhez, minél színesebb húsvéti versek, és megköszönések jussanak el ezekben a nehéz időkben.

Kép: meglocsollapp

Emellett egy szívmelengető és fontos dolgot is beleálmodtak az idei újításba, mégpedig azt, hogy az állatmenhelyeken is segíthetünk a virtuális locsolkodással. Ha adományozunk egy általunk választott összeget, akkor küldhetünk egyedi mondókát és megköszönést szeretteinknek. A csapat, az adományokból befolyt összeg 100%-át szeretné felajánlani, a legnehezebb körülmények között levő állatmenhelyek megsegítésére. Az adományokból állateledelt vásárolnak, melyet személyesen juttatnak majd el a menhelyek részére. Ennek eredményéről facebook oldalukon számolnak majd be a későbbiekben.

Az applikáció Android és IOS rendszeren is elérhető, locsolkodásra fel!:

Android: ITT
IOS: ITT

#maradjotthon #segítenijó