Viccnek hitt falragasz segített megtalálni egy kutyust Budapesten

0
247 megtekintés
Swing Szerelem Szulák

Csak pár óra kellett hozzá, hogy a történet hatalmas fordulatot vegyen, valaki ugyanis felismerte a kutyust, akiről a versike szól. A versike posztolójának egyik ismerőse a Vári kutyások Facebook-oldal kedvelője volt, ő vette észre, hogy nemrég a leírásra pontosan illő kutyus képét töltötték fel.

0174

“Ezt nem hiszem el!!!! Tökéletes a személyleírás a kutyusról!!!! Egy hete keresik a Vár környékén!!!! Hálás köszönet legkedvesebb Imike!!!!”

0173

Kiderült, hogy az ebnek egy hete veszett nyoma, gazdája egy idős néni, aki betegsége miatt a kutyasétáltatást a környékbeli kutyásokra bízta, akik szívesen segítették ki őt. Szimat az egyik ilyen sétánál lopózott el, azóta keresik. Az eset sokak napját tette boldogabbá, egy felhasználó a következőt kommentálta az események után:

“Ez a hirdetés bearanyozta a napomat. Szinte látom a szemem előtt a bricsesznadrágos öregurat, aki megtalálta az ebet. Hazadöcögtek, a kutya megy vele, de szomorú. Otthon a jóravaló öreg almaillatú asszonykája próbálja megetetni, de a kutya csak sóhajtozik. Az öreg lefújja a port a békebeli írógépről és vaksin, de akkurátusan nekilát a hirdetésnek. Szívesen megtartanák a kutyát, na de a baj nem kicsi,hiszen az eb úgy odavan, hogy nem is eszik. A papa ír, a mama forgatja a kutyát: “Háta megvan, jöhet a hasa…”

Egy telefonbeszélgetés során kiderült, hogy tényleg ugyanarról a kutyáról van szó, ezért Szimat visszakerült gazdájához, aki már nagyon aggódott érte. A sztoriról a 444.hu is beszámolt, nekik a kutya megtalálója csak annyit mondott, hogy ha a közösség ereje működik, akkor meg is van a napi jó cselekedet.

Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu, 444.hu