Unalom ellen kiállítást látogatott egy csapat pingvin Kansas Cityben

0
495 megtekintés
Fotó: Nelson-Atkins Museum of Art in Kansas City/Gabe Hopkins
Swing Szerelem Szulák
Kifinomult pingvin múzeumba jár, legalábbis Kansasban biztos. A járványhelyzetnek köszönhetően, komoly fejvakarást okozott a világ minden pontján az állatok szórakoztatása. Olyanról több helyen olvashattunk, hogy az állatparkokban egyéni felfedező utakon járnak az állatok, de a kansasi pingvinek ennyivel nem érték be, privát múzeum túrán vettek rész a Nelson-Atkins Művészeti Múzeum embertől elzárt üres termeiben – szúrta ki a Travelo.

Meg kell hagyni pingvinjeink, az ötéves Buborék, a hétéves Maggie és a nyolcéves Berkley kihasználták a lehetőséget, hogy elmerüljenek a klasszikus festészet remekeiben. Mint kiderült Monet nem különösebben fogta meg őket, ám Caravaggio annál inkább.

Fotó: Nelson-Atkins Museum of Art in Kansas City/Gabe Hopkins

A totyogós műkedvelők egyébként humboldt-pingvinek, Peru és Chile part menti területein őshonosak és akár 30 évig is élnek. Hogy a műkedvelés még kellemesebb legyen számukra és otthon érezzék magukat, a múzeum dolgozói spanyolul beszéltek hozzájuk, de sajnos nem válaszoltak, nyilván túlzottan lekötötte őket az ecsetkezelés tanulmányozása.

Fotó: Nelson-Atkins Museum of Art in Kansas City/Gabe Hopkins

Természetesen, az eseményről tündéri fotók és videó is készült, ha ma csak egy valamit nézel meg, akkor ez legyen az:

 

Via