Tüntetés jelképe lesz Fülöp

0
16 442 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Egy egész ország gyászolja a sokat szenvedett, megkínzott kutyust. A szeretet, az emberség és az összefogás jelképé vált Fülöp – most pedig egy tüntetés “arcává” is.

Az egész ország gyászolja Fülöpöt – ez azonban több mint egyszerű gyász. Fülöppel együtt azt sok száz, sok ezer állatot is gyászoljuk, akik nem tudnak, nem tudtak kiállni magukért azok ellen, akik megkeserítették, mi több: elvették az életüket. Az ember ellen.

Nap mint nap sok “Fülöpnek” kell szenvednie. Némelyikük számára még időben érkezik a segítség, van, amelyikük ügye, története hasonlóan nagy nyilvánosságot kap. És vannak azok, akikről mi soha nem tudunk, csendben viselik sorsukat, kínok között várják a megváltó halált.

Miért kell ennek így lennie?

Erre szeretné felhívni a figyelmet többek között a Szurkolók az állatkínzás ellen nevű közösség azzal, hogy Fülöp kínjainak helyszínére vonulnak mécsest gyújtani az ártatlan kutya emlékéért és ezzel egyidőben demonstrálni az állatok védelméért.

A demonstrálásra várnak minden állatbarátot, médiát, szurkolót (klubhovatartozástól függetlenül) 2017.06.25-én, vasárnap Nagycserkeszen, 11.30-kor. A találkozó helyszíne: 4400 Nyíregyháza, Pazonyi út 36. (Tesco Hipermarket parkoló). További részletek az alábbi felhívásban:

Forrás: kutyabarathelyek.hu