Tom Hardy gyászol, elvesztette szeretett kutyáját Woody-t!

0
17 091 megtekintés
Kép: TomHardyPage/facebook
Swing Szerelem Szulák
Négylábú barátja mindössze 6 éves volt, 11 hetes korában fogadta magához, mikor rátalált egy esőelvezető csőben. Woody, amikor csak lehetett vele volt, híresek voltak együtt is, a színész még a vörösszőnyegre is magával vitte imádott kutyáját. Szívszorító szavakkal búcsúzott barátjától.

„Különleges testvér volt, az ember legjobb barátjának egyik fénylő példája. Nagy fénnyel égett, de azok, akik nagy fénnyel égnek, néha csak fele annyi ideig égnek.” – olvashatjuk a színész közösségi oldalán.

Kép: TomHardyPage/facebook

„Nem szoktam a családomról és barátaimról nyilvánosan beszélni, de Woody kivétel, mert sokakat megérintett, és sokan tisztelték. Nehéz szívvel jelentem be, hogy egy kemény és rövid – 6 hónapos betegség után – Woody-t elvesztettük. Csak hat éves volt. Túl fiatal, hogy itt hagyjon bennünket. örökre hálás leszek a társaságáért és a szeretetéért. Megnyugvást jelent, hogy már nem szenved. A világ jobb hely volt számomra vele. Nyugodj békében, szeretett, hűséges barátom, testvérem.”

Kép: TomHaryPage/facebook

A színész egyébként példamutatóan kampányol az állatok jogaiért, együttműködik állatvédő szervezetekkel és remek gazdi, hiszen elfoglaltságai ellenére, nem töltött sok időt távol szeretett kutyájától. A Facebook oldalán egy hosszabb bejegyzést is olvashatunk kettőjükről, amiben elmeséli találkozásuk történetét is.

„Köszönöm, Woody, hogy engem választottál. Mindig szeretni fogunk, és együtt leszünk, sosem felejtünk el. Szeretlek túl a szavakon. A Holdon innen és túl, túl a végtelenen. Majd látlak, mikor én is odakerülök. Köszönöm a szeretetedet. A te „fiad”, Tom.”

Kép: TomHardyPage/facebook

A színész búcsúzóul készített egy videót is Woody-ról:

Forrás: TomHardyPage/facebook, kutyabarát.hu