Több mint tíz évig tartották láncon ezt a kutyát, íme a pillanat, mikor először rohangálhatott a szabadban

0
158 megtekintés

A kerítéshez közeledve mindig ugatott, nagyon barátságtalannak, sőt, veszélyesnek tűnt. A megmentője napról napra egyre közelebb került az ebhez és hamar kiderült, hogy valójában nagyon barátságos és igényli az emberi jelenlétet. Az önkéntes videóra ette a kutyus történetét, hogy az egész világ megismerhesse őt.

Mikor végre összefutott a kutya gazdájával, a nő kinevette őt, egyáltalán nem érezte úgy, hogy amit tesz, az állatkínzás. Az is sokat elmond, hogy pár perc alatt beleegyezett abba, hogy a kutyust elvigyék, de így legalább az eb végre egy sokkal szebb jövő reményét kapta meg. A kutyus élete legelső sétáját nagyon élvezte, mégis fegyelmezetten hagyta el korábbi lakhelyét.

Az állatorvosnál kiderült, hogy van néhány egészségügyi problémája,  de a legjobb ellátásban részesült, így minden jól alakult. Megfürdették, és végre örökre megszabadult súlyos láncától. Egy család örökbe is fogadta, Rusty remekül kijött a többi kutyussal is, így végre boldogan, békében élheti élete hátralevő részét.

Ha számodra is fontos az állatok védelme, akkor dobj egy lájkot, és oszd meg a barátaiddal is!