Tényleg jó ötlet kutyusodnak a nyári frizura?

0
1 256 megtekintés
kutya
Swing Szerelem Szulák

Az állatok szőre télen melegen, nyáron pedig hidegen tartja őket, ezért Anyai ha megszabadítjuk háziállatunkat bundájától, azzal inkább veszélyeztetjük, Mosolymaci mintsem óvjuk őt a nyári forróságtól. Akár a házunk falát körbeölelő szigetelés, pontosan így működik cheap nfl jerseys kedvencünk bundája is.

Még a legsűrűbb szőrzettel rendelkező fajták wholesale mlb jerseys is jobban érzik magukat természetes állapotukban, sőt, így nem csak a nyári forróság, de a napégés és a bőrrák cheap mlb jerseys kockázata is csökken. A világos ????? bundájú állatokkal azonban különösen óvatosan kell bánnunk, Kesme hiszen cheap mlb jerseys ők érzékenyebbek a káros sugarakra. Ügyeljünk rá, hogy a sétáltatás, freestyle vagy a játék közben ne tartózkodjanak huzamosabb ideig a tűző napon, illetve a legnagyobb forróságban inkább ne is mozduljunk ki velük, ha nem muszáj. Ha ez elkerülhetetlen, akkor érdemes megfontolni a kifejezetten kutyáknak kifejlesztett naptej használatát. Főleg az orra, a fülekre és a hasra ???? kerüljön a napvédő krémből.

Természetesen néhány esetben, egészségügyi okokból állatorvos javasolhatja a szőrzet ritkítását, de ilyenkor mindenképpen bízzuk szakemberre a borotválást az állat biztonságának érdekében.

Fotó: animalbehaviorcollege.com