Társkereső applikáció segítségével találhatnak párt a szarvasmarhák Angliában

0
283 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
A Tinder nevű randialkalmazás inspirált egy angliai mezőgazdasági startup-ot, amely létrehozta saját pártaláló applikációját haszonállatokra szabva. A népszerű Tudder alkalmazás célja, hogy leegyszerűsítse és felgyorsítsa a szarvasmarhák párválasztását.

A Hectare Agritech brit cég folyamatosan azon dolgozik, hogy korszerű, digitális megoldásokkal egyszerűsítse a gazdák életét.

A Hectare alapította a Graindex nevű online gabonapiacot. Majd 2014-ben elindította a haszonállatok adásvételével foglalkozó Sell My Livestock weboldalt. Az angliai gazdaságok egyharmada ezt használja.Ezzel az internetes felülettel kötötte össze a startup új, Tudder nevű mobil alkalmazását, melynek célja, hogy leegyszerűsítse és felgyorsítsa a szarvasmarhák párválasztását.Az induláshoz több mint 3 millió fontnyi összeget tudtak begyűjteni magánbefektetőktől, valamint kormányzati és attól független szervezetektől. Az egyik befektető a híres teniszcsillag Andy Murray.

A Tudder applikációban már 42 000 állat profilja elérhető, köztük vannak igazán minőségi pedigrés tenyészállatok is. A tehenek és bikák fotói mellett feltüntetik legfontosabb jellemzőiket.A már ismert Tinder randialkalmazáshoz hasonlóan, a Tudder-ben is jobbra húzással lehet jelezni a szimpatikus állat iránti érdeklődést.Jobbra húzással megszerezhető a kiválasztott állat tulajdonosának elérhetősége. A gazdák minden felmerülő kérdést megbeszélhetnek, és – ha mindkét fél elégedett – a szállítást is megszervezhetik.A cég vezetője, Doug Bairner, szerint a folyamat akár szórakoztató is lehet. Legalábbis az applikáció leírása mindenképpen az. Nem kevesebbet ígér, mint azt, hogy a gazdák „félénk” állataiknak a megfelelő „lelki társat” is megtalálhatják.

Forrás: magyarmezogazdasag