Szörnyű körülmények közül mentették ki az “agresszív” albínó mosómedvét, azóta nem tudja abbahagyni a hálálkodást

0
16 412 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Maxine Baird, a A New Hope állatmentő állomás alapítója kapott egy telefont, melyben egy nagyon agresszív, albínó mosómedve mentéséhez kértek segítséget. A nő már 200 mosómedvének mentette meg az életét, de felkészült rá, hogy ez a példány nem lesz egyszerű eset, már csak azért sem, mert az állatot bántalmazták és szörnyű körülmények között tartották ezidáig.

Mikor odaértek a mosómedvéhez, agresszivitásnak jelét sem adta. Inkább rémült ls bizalmatlan volt, az is látszott rajta, hogy nincs túl jó bőrben. Biztonságba helyezték, és elkezdték a kezelését, majd az egyik nap valami csodás történt.

“Kimentem ellenőrizni az állatot, ekkor elkezdett közeledni felém. Ezt eddig senkivel sem csinálta meg, de felugrott az ölembe, körbeszimatolt, majd a kis lábacskáit a tenyerembe tette,”

mesélte Maxine.

 

Állítása szerint ő a legbarátságosabb mosómedve, akivel valaha találkozott. Azóta már az ölelések és a puszik is mindennaposak, de az állatvédő felhívta rá a figyelmet, hogy a mosómedvék nem háziállatnak valók, még akkor sem, ha ilyen csodás természetük van.

Forrás: boredpanda.com