Hétkúti Wellness Hotel és Lovaspark

Mór a Közép Dunántúlon a Vértes és Bakony hegység között található kisváros. A 81-es főútról a város felé kanyarodva jobb oldalt már zöldellő mező, karámok, egy növények sokaságába bújtatott tavacska és a kinn legelésző lovak látványa fogad minket. Hamarosan megpillantjuk a 2 hatalmas épületegyüttest. Az első épület gyönyörű festett motívumokkal díszített falait látva megelevenedik előttünk a több mint 300 évvel ezelőtt itt élő svábok története. Továbbsétálunk a 2 épület között és a Kecske-hegy szőlődombjai és a Vértes csodálatos panorámája tárul elénk. Magával ragadó a vidéki kúriára emlékeztető szállodaépület. A belső udvarba haladunk tovább, mely közepén található fából készült pavilon egy szentélyre emlékeztet. A rohanó világból egy vidéki kis városba érkezve, úgy érezzük, hogy az idő megállt körülöttünk, visszacsöppentünk a 300 évvel ezelőtt itt zajló vidéki életbe. A recepcióra érkezve sem kell csalódnunk, a régi stílusú Voglauer szekrény látványa az igényes berendezés a modern elegancia hatását kelti, mely a szálloda felfedezése során a ház minden területén érzékelhető. Minden aprólékosan, figyelmesen van kialakítva. A recepción barátságos, őszinte mosoly fogad minket, most már nem érdemes megkérdezni, miért is hívják a helyet a „Mosoly és Nyugalom” szigetének.

A Hétkúti Lovaspark 2001-ben tárta fel kapuit a nagyközönség előtt. Célunk a környékbeli lovasemberek, fogatosok, hátaslovasok és a lókedvelő emberek összefogása. Lovardánk 29 angol boksszal és gyönyörű 20x0-as fedett lovardával, illetve külső gyakorlópályával várja patás társainkat és azok szerelmeseit. A Hétkúti Lovaspark sokszínű szolgáltatással várja vendégeit, úgymint lovaglás, lovas oktatás, sétakocsizás, bértartás.
Nem sokkal lovardánk megnyitása után, a környékbeli lovasokkal karöltve megalapítottuk a Hétkúti Lovas Klubot. A klubtagok fiatal lovasokból, tapasztalt fogathajtókból és lóimádó emberekből áll. Elnökünk Vécsei László, aki egyben az Első Magyar Pónifogat Egyesület tagja is.
Együttműködő partnereink többek között a Fehérvári Huszárok Egyesülete, az Erzsébet Királynő Dámalovas Egyesület, a Székesfehérvári Hagyományőrző Tűzoltó Egyesület.
A környékünket érintő túralovasokat várjuk szeretettel 1, 2 vagy akár többnapos pihenőre lovardánkba! Angol bokszban: Tartalmazza az almolást, etetést és a legelő használatát. Legelőn (megfelelő időjárás esetén): tartalmazza az abrakolást és a szénaetetést.
Lovas rendezvényeknek szívesen biztosítjuk a helyszínt, bokszokat, ellátást. Személyre szabott árajánlatunkért forduljon lovardavezetőnkhöz!
Lovardánk alkalmas terep lovas reklámfilmek, kisfilmek, filmek forgatására. Kiépült kapcsolatrendszerünk segítségül szolgál lovasok, lovak és kaszkadőrök szerződtetéséhez.

Cím:8060, Dózsa Gy. u. 111.
Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Hozzászólások

hozzászólás

ZooShop