Szívbemarkoló ennek a menhelyen készült fotónak a története

0
21 088 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
A lány minden szabadidejét a menhelyen tölti, egyetlen ketrec előtt. Az apja arra kényszerítette, hogy kutyusától megszabaduljon, ám a lány nem tudja elengedni őt. Most csak abban reménykedik, hogy jó helyre kerül, és az új gazdája szeretettel viseli majd gondját.

Az emberek és az állatok közötti kötődés legfájdalmasabb bizonyítéka ez a fotó. A fiatal lány apja megtiltotta, hogy a kutyát megtartsa, ezért kénytelen volt egy menhelyre vinni őt. A fotó a Los Angeles-i Baldwin Park Animal Care Centerben készült.

John Hwang, a fotó készítője a következőt mesélte a történtekről:

Nagy csend volt ma a menhelyen. Biztosan az eső miatt maradtak távol az emberek. Kivéve egy fiatal lányt. Összetört szívvel, órákig térdelt egy ketrec előtt. Szeretett kutyája, egy hat hónapos német juhász keverék volt a ketrecben, aki születése óta a lány legjobb barátja volt. Az apja azonban nem engedte, hogy megtartsa a kutyát, így került a menhelyre. A lány majdnem minden nap meglátogatja a kutyust és abban reménykedik, hogy végre igazi otthonra lel, és többé senki sem hagyja magára.

Forrás: petful.com