Szfinx macska helyett, borotvált macskát adtak el drága pénzért Kanadában

0
15 037 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Sok esetben kiderült már, hogy nem jó ötlet olyan tenyésztőtől cicát vásárolni, akinek nem néz alaposabban utána az ember. Lát egy cuki képet az interneten, tárcsáz és pár óra múlva már haza is tér a drága pénzért vásárolt új családtaggal, akiről később kiderül, hogy semmi köze a hirdetésben megjelenő állatkához. JoAnnie Dyck is így járt, amikor megvette a cicáját. Ráadásul tudtán kívül támogatta az állatkínzást. 

A kanadai nő több mint 700 dollárt fizetett egy átlagos házimacskáért, akit szfinx cicának hirdetett az eladó. A “tenyésztő” borotválással érte el a szfinx hatást, így Annie-nek nem tűnt fel a csalás. Pár nap múlva azonban a cica szőre elkezdett nőni. A gazdi elvitte állatorvoshoz és ott szembesült a szomorú igazsággal, hogy csúnyán átverték és a cica sem azért sír folyton mert hiányoznak a testvérei, hanem mert fázik és fájdalmai vannak.

Shayla Bastarache is ugyanezzel szembesült, őt is sokkolta, hogy az emberek pénz reményében mire képesek egy ártatlan állattal szemben. Ő is befogadott egy kopasz cicát, aki heteken belül fekete bundát növesztett, ám közben óriási fájdalmakat élt át.