Szent Iván Éji séta zsiráfokkal

0
551 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Június 21-én, pénteken igazán különleges élményben lehet részük a nyár legrövidebb éjszakáján a Debreceni Állatkertbe látogatóknak, hiszen a nyári napforduló egy napra esik a Zsiráfok Világnapjával. A jeles alkalom megünneplésére exkluzív programmal várja az érdeklődőket a cívisváros kertje.

A vendégek személyre szabott szakvezetésen vehetnek részt, ahol a kulisszák mögé is beleshetnek. Felfedezhetik az Állatkertet misztikus varázsában, ahol az állatok esti, titokzatos élete tárul eléjük. Közelebbről is megismerkedhetnek a zsiráfokkal, így Daahirral, a sztárbébivel is! Szakemberek segítségével az érdeklődők számos új információval gazdagodhatnak hosszúnyakú kedvenceinkről és élőhelyükről.

Bár ezen az estén a tevepárducoké a főszerep, az állatkert szerelmesei számos más fajjal is testközelből megismerkedhetnek. A gondozók több helyszínen mesélnek állati történetekről és lehetőség nyílik közelebbről is találkozni az állatkert legifjabb jövevényeivel, így többek között, a pingvinfiókákkal vagy a gyűrűsfarkú maki bébikkel, de azt is megtudhatják, hogy hogyan mos fogat a víziló.

A páratlan élményben június 21-én 20:00-23:00-ig lehetnek részesei a látogatók. A jegyek limitált számban, 3800 Ft-os egységáron kaphatók, illetve foglalhatók telefonon a +36 52 310 065-ös telefonszámon a készlet erejéig.

Forrás: zoodebrecen