Sütis üvegbe ragadt a mohó kiskutya feje

0
3 604 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
A minap egy falánk kiskutya feje beleragadt egy sütis üvegbe, miután nem bírt ellenállni a keksznek. Gazdájának, Sarah Unwinnek, végül állatorvoshoz kellett vinnie a pórul járt ebet, mert a szappan és a víz sem segített leszedni az üveget.

A rendkívül pimasz és játékos, négy hónapos afrikai oroszlánkutya a frászt hozta gazdáira, mikor űrhajóssá avanzsálta magát pár órára Warwickshireben, Angliában.

Clara nagyon szereti a hasát és mint minden rendes kölyökkutya állandóan rosszalkodik. Hol egy Barbie babát rág szét, hol a gyerekek pótkocsijában próbál utazni, hol pedig a család halastavában horgászik, minden tiltás ellenére.

Most viszont pórul járt a hebrencs eb, az utolsó keksz kivadászása a gyerekek üvegéből nem egészen úgy sült el, ahogy valószínűleg szerette volna. Miután Sarahnak még szappanos vízzel sem sikerült leszedni a kutya fejéről az üveget, elrohant vele az állatorvoshoz, nagyon aggódott, hogy megfullad a kis mohó. A rendelőben, végül a zsír segített levarázsolni a kutya fejéről a búrát.

Nem is kell mondani, hogy az állatorvosi rendelő rendkívül jól szórakozott a művelet közben. Sarah elmondása szerint, Clara kellőképpen megszeppent az ügy kapcsán, így reméli nevelésnek sem volt utolsó a kaland a kiskutya számára. Mindenesetre Clara immáron egy 30 fontos állatorvosi számlát is csatolhat a bűnlajstroma mellé, viszont hál’ istennek az ijedtségen kívül semmi baja nem esett.

Forrás: dailymail