Segíts otthont találni egy állatbolond családnak!

0
250 megtekintés
Swing Szerelem Szulák

Állatijó otthont keresünk!

Egyedülálló nőstényként nevelem két kamasz kölkömet, rajtuk kívül még számos négylábú és lábatlan állat tartozik a falkánkhoz (a mellékelt rajz NEM csak illusztráció, ennyien vagyunk). Az elszállt bérleti díjakkal nem tudok lépést tartani, ráadásul ennyi kedves jószággal halmozottan hátrányban indulunk az albérlet-találásban, ezért:

keressük azt a személyt, céget, fogalmat, családot, nagymamát, bárkit, aki örömmel ismerné és kedvelné meg „mini vadasparkunk” összes tagját, és nagyon jutányos áron (esetleg szívességi lakáshasználatra) a rendelkezésünkre bocsátaná üresen álló házrészét, kisebb házát, lakását, nagyobb sátrát, hogy legyen fedél a fejünk felett.

 

Hogy miért jó ez neki? Mert:

 

  • vigyázunk az ingatlanára: ugyan melyik betörő akarna kirabolni egy olyan kéglit, ahol időnként kígyók, gekkók és két kamasz fiú szaladgál szerteszét?!
  • sokan vagyunk, de mindannyian aranyosak/okosak/gyönyörűek/cukik, ezért erős és értékes csível töltjük meg a rendelkezésünkre bocsátott teret. Nálunk pozitívabb lakberendezést keresve sem talál!
  • azzal, hogy lakhatást biztosít számunkra, egyben támogatja a jövő híres herpetológus (hüllőszakértő) professzorát (aki bár még csak 14 éves, de már most komoly szakmai háttérrel, és ösztöndíjakkal büszkélkedhet),
  • segíti egy „frísztájler” görkoribajnok kiteljesedését,
  • hozzájárul a falkavezérnő második regényének (nyugodt körülmények között való) megszületéséhez.

0210

Mindannyian szobatiszták vagyunk, az összes oltást megkaptuk, nem ugatunk fölöslegesen, vezényszóra csendben és okosan nézünk és/vagy piramis alakzatba rendeződünk, jólneveltségünk messze földön híres, és nem harapunk, csak ha kérnek rá.

Érd-Budaörs-Törökbálint, esetleg Budakeszi környékén szeretnénk boldogulni, hosszabb távon, minimum 1 és 2 félszobás házban férünk el.

 

Ha úgy érzed, Te vagy a mi emberünk, írj vagy hívj:
Jaloveczky Viktória, jaloviki77@gmail.com, 06-70-220-3872

 

Dobj egy lájkot, és oszd meg a barátaiddal is ezt a cikket, hogy minél több emberhez eljusson az üzenet, fogjunk össze, hogy ez a népes “falka” igazi otthonra leljen!