Saját életét kockáztatta, hogy a tűzvészben hátrahagyott állatokról gondoskodjon

0
2 777 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
A kanadai Fort McMurrayben évekbe telhet, mire minden visszaáll a régi kerékvágásba, ugyanis az elmúlt hetekben Kanada történetének legdrágább és legnagyobb természeti katasztrófája söpört végig a százezres városon. A lakóházak ötöde elpusztult, a tűz hatalmas pusztítást végzett, a lakosságot evakuálni kellett. Egy ember azonban maradt, hogy a lehető legtöbb ártatlan életet megmentse.

Lee Ellis úgy döntött, marad, és vigyáz azokra az állatokra, akiket hátrahagytak. Néhány barátjával csupán 4 nap alatt 300 lakást kerestek fel biciklivel, a helyiek a Facebookon kértek segítséget tőle, hogy nézzenek rá szeretett kedvencükre, amíg távol vannak. Ez az ember reményt adott azoknak, akik valamilyen oknál fogva nem vihették magukkal állataikat.

034 035 036

A magára maradt állatok nemcsak vízre és élelemre szomjaztak, de szeretetre is, ezért mikor a férfi megérkezett a helyszínekre, a kis kedvencek félelem nélkül üdvözölték megmentőjüket. Néhány nap után a hatóságok kényszerítették a férfit, hogy hagyja el a várost, de addigra szerencsére megoldották, hogy állatvédő szervezetek járőrözzenek a környéken, gondoskodva a hátrahagyott állatokról.

037 038

Forrás: boredpanda.com