Régi tévéből kutya lakosztály!

0
4 721 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Egy amerikai házaspár imádja a csináld magad (DIY) projekteket. Jonathan és felesége eredetileg egy akváriumot szeretett volna csinálni, de mivel soha nem vettek halat, úgy döntöttek inkább kutyáiknak – Buckley őrmester és Cy – készítenek előkelő új lakhelyet.

A legnehezebb feladat az volt, hogy találjanak egy ehhez megfelelő régi tévét, majd azt el kellett távolítani a keretéből, a többi része már mondhatni simán ment. Újrafestették a keretet, kapott hátlapot, díszes üveg paneleket és egy kényelmes párnát. Jonathan a teljes folyamatot lépésről lépésre dokumentálta, így ha valaki most kedvet kapott, lehet is neki esni a pincében porosodó régen elfeledett tévének.

Old-School TV Dog Bed

A végeredmény szerintünk igen látványos lett, igazi lakosztály. Természetesen mindig meg van az esély arra, hogy a kutyánknak nem tetszik az új ágyikó, amit nagy gondosan kiválasztottunk vagy magunk készítettünk számára, de szerencsére itt ezzel nem volt probléma. Buckley őrmester ugyan kicsit tétovázott először, de mikor Jhonatan betette néhány játékát, azonnal beugrott és birtokba vette az új ágyat. Cy nagyon nyugodt kutyus, nem zavartatta magát, ő minden fekvőhelynek örül. Még a család macskájának, Moxxi-nak is tetszett, így mindenki együtt alszik a gazdik nagy örömére.

Leírással együtt ide kattintva éred el a lakosztály készítésének lépéseit.

Ha ennek kapcsán kedvet kaptatok egy ilyen ágy elkészítésre, vagy már csináltatok szuper fekvőhelyet kedvenceteknek, küldjétek el nekünk a képeket a szerkesztoseg@zoozoo.hu-ra, kíváncsiak vagyunk, nektek hogyan sikerül, és a legjobbakat bemutatjuk!