Önkéntes nap a Budakeszi Vadasparkban

Programok  |   2016. március 01.  |     888

2016. március 12-én, szombaton a vadaspark dolgozói várják mindazokat, akik szeretnének részt venni egy remek hangulatú közös rendrakásban, a Budakeszi Vadaspark menetrend szerinti Önkéntes napján!

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

A tavaszi erdei nagytakarítás alkalmából az avarszőnyeget ezúttal sem kell felporszívózni, de a vadasparkban így is mindig akad olyan munka, amely sok-sok gondos, segítő kezet kíván. Az Önkéntes Nap remek alkalom arra, hogy a többé-kevésbé megszokott hétvégi kirándulás most sokkal többről szóljon. Ez a nap az összefogásnak, az állatok szeretetének, a közös értékteremtésnek a napja. Apróbb javítási, takarítási munkával járulhat most bárki hozzá ahhoz, hogy a vadaspark lakói és látogatói továbbra is szép, tiszta, rendezett környezetben találkozhassanak egymással.

Ezen a napon maximum 80 fő önkéntest tudnak fogadni, ezért a jelentkezést minél előbb kérik a meszaros.orsolya@bkvp.hu címre, a határidő 2016. március 7., hétfő 16:00 óra. Érkezési sorrendben történik a regisztráció, amíg a 80 főt el nem éri a csapat.

Részletes program:

 

  • 9:00 – 10:00 Önkéntesek érkezése, regisztráció, rövid eligazítás, szerszámok kiosztása
  • 10:00 A munka megkezdése
  • 13:00 Ebéd (tea és zsíros kenyér az időjárástól függően a színpadnál, vagy a büfében)

A munkához szükséges szerszámokat, eszközöket biztosítják viszont a szervezők kérik, hogy az önkéntesek munkavégzésre alkalmas öltözetbe érkezzenek.

Forrás: vadaspark-budakeszi.hu
Fotó: noebaratai.com
hirdetés

Ez is tetszhet

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Hozzászólások

hozzászólás

ZooShop