Kutyás vetélkedő, állatsimogató és tanácsadás a Herosz állatotthon nyílt napján

Programok  |   2016. szeptember 28.  |     1600

Kutyás ügyességi vetélkedővel, állatsimogatóval és különböző tanácsadással várja az érdeklődőket október 8-i nyílt napján a Herosz állatotthon.

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

A már hagyományosnak számító őszi nyílt napon a látogatók közelebbről is megismerkedhetnek az otthon lakóival, és azzal a csapattal, amely nap mint nap dolgozik az állatok örökbeadásán – olvasható a szervezet MTI-hez eljuttatott közleményében. Az egész napos programon lesznek kutyás ügyességi vetélkedők, kutyaszépségverseny, cicasimogató, kutyasétáltatás, kutyakozmetikai tanácsadás és egzotikusállat-bemutató is. A gyerekeket lovaglással, arcfestéssel és gyereksarokkal várják a szervezők, és nem marad el a már hagyományosnak számító garázsvásár és bográcsozás sem.

Idén Varga Károly gyermekorvos és Rex nevű kutyája is ellátogat a rendezvényre, ahol az orvos arról mesél majd, hogyan segítik az állatok a páciensek gyógyulását, és hogyan lett Rex a gyermekorvosi rendelő állandó “alkalmazottja”.

A Herosz 1991-ben nyitotta meg kapuit a főváros első állatotthonaként, kizárólag adományozó állatbarátok jóvoltából. A 2700 négyzetméteres, természetvédelmi területen elhelyezkedő otthon a legkülönfélébb állatoknak, kisrágcsálóknak, kisragadozóknak, díszmadaraknak, hüllőknek ad otthont, és folyamatosan 70-80 kutyának és 20-30 macskának szolgál ideiglenes menedékül. Éves viszonylatban mintegy 300 kutyát és 150 macskát sikerül gazdához juttatniuk.

Forrás: MTI
Fotó: aspca.org
hirdetés

Ez is tetszhet

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Hozzászólások

hozzászólás

ZooShop