Itt Az oroszlánkirály folytatása

Programok  |   2016. június 28.  |     402

Az oroszlánkirály premierje 21 éve volt, az akkori gyerekek mára már felnőttek, de még mindig szép emlékeket idéz számukra Az oroszlánkirály című Disney mese. Most jön a folytatása, Az Oroszlán őrség címmel. A mese sorozat megjelenítése olyan lesz, mint a filmmé; nagyon sok csodálatos dallal és megható történettel.

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

A film és a mese sorozat közötti párhuzam főként a képi megjelenítésben fedezhető fel, aminek a kivitelezése nem volt egyszerű feladat, hiszen az eredeti filmben látható kézzel rajzolt hatást kellett megidézni egy digitális korban. A másik hasonlóság a két produkció között a zenei alapok és a csodálatos dalok megjelenése.

Az új történet főhőse Kion, aki nem más, mint Szimba és Nala másodszülött kölyke. A kisoroszlánra nagy feladat vár: ő lesz az oroszlán őrség vezetője. Ezt az őrséget a hagyományok szerint a legjobb oroszlánok alkotják, akiknek az a feladata, hogy megvédjék a Büszke Birtokot. Ám Kion a tradíciókat megszegve nem fiatal oroszlánokat állít a szolgálatába, hanem a barátait: Bungát, a bátor méhészborzot, Fulit, a magabiztos és villámgyors gepárdot, Beshtét, az erős vízilót és Onót, az éles szemű gémet.

A sorozat bemutatja a tanzániai Serengeti Nemzeti Park sokszínű állatvilágának élethű jellemzőit és viselkedését. Sőt, a mesében szuahéli szavak és mondatok is elhangzanak, így a nézők tanulhatnak erről a különleges afrikai nyelvről és kultúráról.

A sorozatot a Disney Csatornán lehet megtekinteni, természetesen magyarul.
hirdetés

Ez is tetszhet

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Hozzászólások

hozzászólás

ZooShop