Föld Napja a Miskolci Állatkertben

Programok  |   2016. április 21.  |     749

Rendhagyó módon a Föld Napja alkalmából ebben az évben április 22-e helyett 23-án, szombaton várják látogatóikat különféle programokkal, mellyel a minket körülvevő változatos és sokszínű növény- és állatvilág, valamint természeti környezetünk megóvására hívják fel a figyelmet.

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Ezen a napon bemutatkoznak a meglepetés állatok is, akik új otthonukban, a Miskolci Állatkert és Kultúrparkban első alkalommal láthatók.

Az egész napos látványetetések és állatbemutatók mellett közelebbről is megismerkedhetnek az újszülött állatokkal, valamint egy Föld napi családi kvízre is meginvitálják látogatóikat, amellyel az élővilág sokszínűségének megóvására hívják fel a figyelmet. Ehhez kapcsolódóan a látogatók figyelemmel kísérhetik az állatkert mentett madarainak felgyógyulásuk utáni elengedését.

060

A programokat tovább színesítve két kiállítással is várják kicsiket és nagyokat egyaránt, ahol az év állatait és növényeit, valamint egy, az élővilág sokszínűségéről szóló nemzetközi kampány részleteit is megismerhetik.

Forrás: Miskolc Zoo
hirdetés

Ez is tetszhet

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Hozzászólások

hozzászólás

ZooShop