Állatkerti Szezonnyitó és Víz Világnap a Miskolci Állatkertben

Programok  |   2016. március 18.  |     409

2016. március 20.-án (vasárnap) a Miskolci Állatkert és Kultúrpark immáron hagyományosan Állatkerti Szezonnyitó napot tart, amelyen megünneplik a Víz Világnapját is. Ennek keretében változatos programokkal, megújult látványetetésekkel várják a látogatókat.

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

A megszokotthoz képest több látványetetésen és állatbemutatón vehetnek részt az állatkertbe érkezők, akik olykor egészen testközelből is megismerkedhetnek állatkert lakóinak életével.

A látványetetések során többek között a népes maki és ormányos medve család, a barnamedvék és a napokban született törpe kecskék is várják az érdeklődőket. Természetesen a méltán népszerű fehérfarkú sülök, az észak-amerikai kúszósülök, valamint a kétpúpú tevék és a mosómedvék látványetetése sem marad el ezen a napon.

A Víz Világnapjához kapcsolódóan egy újabb kiállítással készülnek kicsiknek, nagyoknak egyaránt, valamint azok a látogatók, akik szeretnék felmérni tudásukat, részt vehetnek egy családi “VÍZKVÍZ”-en a fenntartható fejlődésről, valamint lemérhetik ökológiai lábnyomukat is.

Forrás: Miskolc Zoo
Fotó: twycrosszoo.org
hirdetés

Ez is tetszhet

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Hozzászólások

hozzászólás

ZooShop