Állati jó programok egész nyáron Nyíregyházán

Programok  |   2016. június 30.  |     737

A Nyíregyházi Állatparkban 500 állatfaj 5000 egyedével ismerkedhetünk meg egy 35 hektáros tölgyerdőben, és állati jó programokkal is kedveskednek a látogatóknak a park dolgozói.

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Minden hétfőn és pénteken 9:30-kor megnézheted, hogy tízóraiznak az Ócenárium cápái és rájái az 500,000 literes medencéjükben.

Változatlanul nagy siker a fókashow, ahol a kaliforniai oroszlánfókák 10. életévüket tapossák, így szükség volt az utánpótlásra, ezért Hollandiából 1.5 éves állatok érkeztek. A fiatal állatok tréningje megkezdődött, s mivel a fóka bemutatókat az állatok napi programjához igazítják, a pontos show időpontokról mindig aznap értesítik a vendégeket.

0159

Egyre több feladatot tudnak megoldani a rendkívüli intelligenciájukról híres nagy testű papagájok, az arák is. A madárbemutatókban nem csak a trükkök, de az állatok száma is gyarapodott, hiszen a papagáj ovi növendékei is megkezdték első szárnypróbálgatásaikat.

Fakultatív program keretében utazhatsz a sivatag hajóján a kétpúpú tevén vagy egy elektromos kisbuszon utazva bejárhatod a SóstóZoo vadregényes tájait.

0158

A legkisebbekre is gondolva főszezonban állatmesés bábszínház is várja az érdeklődőket. Az aktuális előadásokról s a programokról a www.sostozoo.hu oldalon tájékozódhatnak a vendégek.

Forrás: Nyíregyházi Állatpark Facebook
hirdetés

Ez is tetszhet

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Hozzászólások

hozzászólás

ZooShop